hon är så bra på att ljuga att hon kan lura sig själv.

var är hon nu? vem är hon nu? hon trodde att hon hade hittat sig själv, och kanske hade hon gjort det, men nu har hon tappat bort sig igen. försvunnen, borta. hon trodde att hon hade blivit säker i sig själv, men inser nu att självförtroendet inte alls varit äkta. kanske var det äkta ett tag, men inte nu längre. självkänslan, vart tog den vägen? hon vet inte.

men en sak vet hon, hon har blivit bättre på att ljuga. ännu bättre än förut. förut kunde hon lura alla, precis alla, utom sig själv. sina vänner, sin mamma, ja, till och med sin bästa vän. det kan hon fortfarande. den enda skillnaden nu är att hon även kan lura sig själv.

hon vet inte längre ut och in, vet inte vad av allt det hon sagt, och sagt att hon gjort, som är sant. hon vet inte om hon är sig själv eller om hon bara låtsas som att personen hon är just nu faktiskt är den riktiga hon. den riktiga flickan. hon måste sluta med det här, sluta ljuga, för allas skull, för sin egen skull. hon är rädd för sig själv. det är fel att ljuga.


Kommentarer
Postat av: e

glöm inte att tro på dig själv, du skriver fantastiskt

2012-01-13 @ 13:29:32
URL: http://elinskattberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0